Home

Cyber risk verzekering zzp'er

Wie denkt dat de zzp-er geen schade kan ondervinden van cybercriminaliteit, die heeft het mis. Het zijn niet alleen de grote bedrijven die door malafide praktijken op het internet worden getroffen. Juist u als zzp-er heeft vaak meer last van de eventuele financiële schade die u door cybercriminaliteit oploopt. Een cyber risk verzekering kan uitkomst bieden. Zo komt u als zzp-er niet ineens voor onverwachte torenhoge kosten te staan.

Cyberrisk verzekering voorkomt een hoge kostenpost

Hacking, systeeminbraak, verlies van data, diefstal van gegevens of andere cyberaanvallen, het brengt allemaal veel ellende met zich mee voor de zzp-er en al deze vormen van cybercriminaliteit brengen juist erg hoge kosten met zich mee waar u zich juist tegen kan verzekeren. Denk bijvoorbeeld eens aan het belang van de geheimhouding van nieuwe concepten of producten. U moet er toch niet aan denken dat dit voortijdig over het internet circuleert en u aansprakelijk wordt gesteld. Dit kunt u er als zzp-er niet bij hebben en een gewone systeembeveiliging is niet altijd afdoende. Een cyber risk verzekering kan deze opgelopen schade afdekken. Ook al zou de opdracht op dit voorval stuk lopen, u bent hiermee niet gelijk aan deze financiële catastrofe overgeleverd. Met een cyber risk verzekering kunt u zelf bepalen wat de mate van de dekking is, voor welke vorm u ook kiest: de prijzen van de cyberrisk verzekering zijn altijd messscherp.

Veilig zaken door uw cyber risk te verzekeren

Niet alleen de directe gevolgen van cybercriminaliteit kunnen hoog oplopen in kosten voor de zzp-er, ook de indirecte gevolgen zoals een forensisch of justitieel onderzoek, schending van auteursrecht, inhuren van een specialist, claims, omzetverlies of een herstel kunnen flink in de papieren lopen. Vraag daarom een offerte op, om u als zzp-er veilig te stellen tegen de gevolgen van cybercrime. Juist door de scherpe prijzen van een cyber risk verzekering kunt u als zzp-er veilig en gerust uw zaken blijven doen.

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief