Home

Cybersecurity

Nu steeds meer bedrijfsactiviteiten naar het internet verplaatst worden groeit het bewustzijn over het de behoefte aan cybersecurity. Het feit dat zelfs grote bedrijven en banken alle zeilen moeten bijzetten om zich de internetcriminelen van het lijf te houden, bewijst dat het ze menens is. Cybersecurity valt op twee manieren te waarborgen: voorkomen en genezen. Het eerste spreekt voor zich. Deugdelijke software en goed afgeschermde online omgevingen maken dat uw bedrijf niet het makkelijkste doelwit voor internetcriminelen wordt. Maar mocht u onverhoopt toch slachtoffer worden van cybercriminaliteit, dan is het prettig om goed verzekerd te zijn.  

Verzekeren tegen internetcriminaliteit

Met een cybersecurity-verzekering verzekert u uw bedrijf en/of uzelf tegen de gevolgen van internetcriminaliteit. In tegenstelling tot wat veel ondernemers denken, dekken traditionele verzekeringen deze risico’s niet of nauwelijks af. Met een cybersecurity-verzekering bent u onder meer verzekerd tegen:  

  •  Schade aan uw systeem als gevolg van hacken;
  •  Kosten als gevolg van forensisch onderzoek;
  •  Kosten voor verbeterde systeembeveiliging;
  •  Afpersing met illegaal verkregen gegevens.

Uw bedrijfsverzekering tegen cybercriminaliteit sluit u via ons voordelig af. U kunt bovendien direct online uw premie berekenen.  

Betaalbare cybersecurity

Een cybersecurity-verzekering is betaalbaarder dan de meeste bedrijfsverzekeringen, terwijl de noodzaak ervan alsmaar toeneemt. Dergelijke verzekeringen zijn vanaf enkele tientallen euro’s per maand al beschikbaar. De exacte hoogte van de premie is onder meer afhankelijk van uw bedrijfsomzet en risicoprofiel. Voor bedrijven die in hoge mate afhankelijk zijn van online activiteiten en/of zichtbaarheid is cybersecurity een absolute noodzaak. De continuïteit van uw onderneming wordt door deze verzekering gewaarborgd.

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief